Articles

Imprimeix

Descarrega't l'Skype

Ràtio:  / 0
DolentBo 

El programa Skype permet parlar a través de l’ordinador amb qualsevol persona que hi estigui connectada, i també permet fer tertúlies de veu en línia, de manera molt senzilla. 

Instruccions d’instal·lació del programa Skype:

  1. Aneu a aquesta adreça. Heu de seleccionar l'opció que us correspon i descarregar el programa. Deseu la descàrrega al disc dur (a l’escriptori, per exemple)
  2. Des del programa Skype, doneu-vos d’alta, seguint el tutorial d’instal·lació. El programa us proposarà un nom d’usuari a partir del vostre nom real, apunteu-vos el que us atorga, doneu-li una contrasenya, la que vulgueu, i apunteu-vos-la per a recordar-la més endavant.
  3. Aneu a Tools < options < Privacy i feu clic a “Allow my status to be shown on the web” / Herramientas < opciones < privacidad < i feu clic a “Mostrar mi estado de conexión en la web”.
  4. A l'aula virtual, aneu a participants i seleccioneu el vostre perfil. Feu clic a la pestanya “Edita perfil”. Afegiu el nom d’usuari que us ha atorgat el programa a la casella “Skype ID”.

Per comprovar que la instal·lació és correcta, aneu al mòdul Skype i feu clic a “Estudiants a la xarxa Skype”. Heu de sortir en aquesta llista.

Per parlar amb el vostre tutor o tutora, només cal que feu clic a l’opció “truca’m” quan veieu que està disponible. També podeu trucar a altres estudiants del curs.