Si ja tens un títol o coneixements de català i vols saber a quin nivell t'has de matricular, truca o acosta't a qualsevol de les delegacions del CNL de Barcelona.

CURSOS DELS NIVELLS BÀSIC I ELEMENTAL

 

 

Els nivells Bàsic i Elemental a distància estan distribuïts en 3 cursos:
  • CB (Bàsic 1 + Bàsic 2)
  • BE (Bàsic 3 + Elemental 1)
  • CE (Elemental 2 + Elemental 3)
Nivells

CB (B1 + B2); BE (B3 + E1); CE (E2 + E3). Cada curs consta de 5 temes.

Durada

Cada curs té una durada de 90 hores repartides en un màxim de 4 mesos, depenent del ritme d’aprenentatge de cada alumne. Inscripció continuada al llarg del curs.

Metodologia

Els cursos bàsics i elementals es basen en l’aprenentatge a través d’un espai virtual i d’un material multimèdia en línia.

Paral·lelament a l'estudi del curs, l'alumne ha de fer unes classes (que poden ser presencials o en línia) per superar cada un dels temes del curs.

Suport

A l'inici de cada curs es fan sessions informatives per resoldre qualsevol dubte sobre el funcionament del curs. L’alumne té un tutor que li fa un seguiment personalitzat i l’ajuda en l’aprenentatge.

A més, disposa de tots els recursos del centre obert i de la possibilitat d’assistir a sessions presencials de conversa i de fonètica per millorar la fluïdesa.

Titulacions

Durant el curs BE els alumnes s’examinen del nivell Bàsic 3; en acabar el nivell CE s’examinen del nivell Elemental 3. Cada mes hi ha una convocatòria de cadascun d’aquests nivells.

Per a més informació sobre els cursos a distància, dirigiu-vos al SAFD.